marți, 4 decembrie 2007

Va invit la magnetizare!!!

In cele din urma am cedat ...
Trebuia sa imi iau inima in dinti si sa spun ( acum !)
Deci am facut-o, in numai 2 minuti eram dincolo ca si cand acolo nu era tot la fel.. de unde, era intocmai spuselor celorlalti amici si prieteni. Dar hai ... mi-am zis ... sa ma conving singur.
Cu numai un mic efort am spus " ... to explode " si atunci am generat ceea ce se numeste magnetizare .

9 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo Moncher bravo de trei ori bravo . Aceasta "MAGNETIZARE" ,de care nu multa lume stie , este venita de la Newton un vechi prieten de-al meu 'spritzar' care prin legile lui ale fizici a demonstrat ,si bineinteles noi am bagat la cap, Dacă mai multe forţe acţionează în acelaşi timp asupra unui corp, fiecare forţă produce propria sa acceleraţie în mod independent de prezenţa celorlalte forţe, acceleraţia rezultantă fiind suma vectorială a acceleraţiilor individuale.

ACUM explicatia MAGNETIZEazate ca sa ajungi ca el (ca EDUARD) nu este asa ? BA DA!! NEWTON

Anonim spunea...

Seara...dupa apus...undeva in SUA, Colorado...langa Grand Canyon...stai singur si privesti cum apar stelele...una cate una...adie un vantishor...de seara - cu miros de nisip ars de soarele zilei ce tocmai a trecut...langa tine, la marginea drumului...sta un Harley cu farul aprins...si cu motorul oprit/incins si ``obosit`` de atata mers - precum un cal ce a fugit toata ziua si a dus stapanul pana la capatul lumii...din mana dreapta...fumega un trabuc subtire cu gust de cafea...iar pe mana stanga e ceasul cu cadranul spart - dovada a faptului ca nu conteaza nimic altceva decat acea clipa...si nimic mai mult...timpul a inghetat si poate fi simtit doar mirosul de trabuc amestecat cu cel de metal incins....................undeva... pe cerul serii se aude un vultur care planeaza prin prin caldura emanata de ziua arida din desert... That`s Life! That`s Love - ONE = Man and Nature!!!

Anonim spunea...

Frateeee, sunteti dushi cu totii, cata magnetizare??? in halul asta NEWTON, GRAND CANYON.......... :))

Edward spunea...

Trebuie sa cred ... si sa iti multumesc tie... pentru ca ai notat cate ceva.
ABDULAHH... acum cred ca Newton are ceva din magnetizmul zilelor noastre, ca atunci cand ne gandim la tot ceea ce inseamna fizica, raspunsurile sunt aici; in noi si in ceea ce ne reprezinta.

Edward spunea...

hmm... USA, hmm... Colorado... da... si totusi o iluzie. Un Harley, un cal, un Mustang si o placinta americana este tot ceea ce reprezinta America... Mai bine scris este -American Dream- imi place sa cred in acest vis.
Magnetizmul in USA provine din cele mai vechi timuri (nu ca le-ar avea) atunci cand in 1945 ei au " Dropping of atomic bombs on Hiroshima and Nagasaki brings Japanese surrender "
... hmm

Edward spunea...

Esti chiar o "Papusa" sau esti o frumoasa... dar mai bine iti raspund la postul tau. Noi nu suntem nebni si nici cum ne crezi tu... noi suntem la fel ca si tine... curiosi sa atingem "discutii de discutat" :)) te mai asteptam cu un comentariu ceva .. ;)

Anonim spunea...

BUNA SEARA!!
Incepem mai trist pentru ca suntem tristi (o tara de tristi).Da pentru ca Dumnezeu ne-a creeat tristi,asa a vrut sa fim o tara de tristi ca alta tara nu a gasit sa faca oameni tristi.Sunt trist pentru ca dumnezeu a lasat banii s-ai conduca pe oameni pentru ca ei sa fie tristi pentru ca nu ii au sau pentru ca ii au si isi doresc din ce in ce mai multi .Sunt trist,si o sa ajung acum si la miezul problemei ,pntru ca datorita banilor ajungi sa pierzi ce iti este drag si ceea ce probabil te face sa te simti bine am ales banii in locul unor PRIETENI. Da PRIETENI ca vreau sa stie si DANSI adica prietenii ca ii respect si ii voi respecta si sa ma scuze ca am ales banii in los sa sufar cu ei in continuare ca prieten . Dci am atins si miezul

Anonim spunea...

Da sa stiti dragi PRIETENI ca mi sa rupt jumatae de suflet cand am iesit pe usa aia blestemata ,lugubra ,ca ma smuls din sanul vostru.Mai am o singura rugaminte la voi ,si am sa va rostesc si numele sa se stie cine sunt EDUARD DAN MAGDA GEORGIANA nu ma lasti sa ma pierd si aveti grija de mine ca nu am sa va dezamagesc . Da sunt trist si cred ca am motive . Normal suntem o tara de tristi pentru ca asa a vrut EL,.... DUMNEZEU. Nu il invinovatesc trebuia sa fie si o tara de tristi . ROMANIA
Pe veci al vostru ,cu respect ALEX

Edward spunea...

Da... probabil iti scriu cu cele mai sincere pareri de rau si sa nu uiti ca vei ramane intotdeauna PATRAULEA... adica forma de viata care distinde atmosfera, prietenul de care ma pot bizui. Te rog sa crezi ca nu o sa te uitam asa curand si ca iti vom face o vizita cat de curand.
"Bineinteles in formula completa"

RESPECT MAN !!!